Brain Challenge: Αν έχετε αετίσιο βλέμμα, βρείτε το S σε 15 δευτερόλεπτα. Είναι ένας διασκεδαστικός και συναρπαστικός γρίφος που μπορεί να λυθεί εφαρμόζοντας τη λογική ή το να σκεφτείς ασυμβίβαστα (outside of the box). Η εύρεση της λύσης σε ένα κουίζ απαιτεί συχνά την εξέταση του προβλήματος από διάφορες οπτικές γωνίες. Προκαλέστε τον εαυτό σας με αυτό το κουίζ και προσπαθήστε να το λύσετε.

Κουίζ: Μόνο όσοι έχουν αετίσια μάτια μπορούν να βρουν το γράμμα S σε 15 δευτερόλεπτα

Σπαζοκεφαλιά

Το κουίζ είναι ένα είδος παζλ που πρέπει να λυθεί. Η επίλυση των εγκεφαλικών κουίζ απαιτεί πλευρική σκέψη. Πρέπει να δείτε ένα κουίζ από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες. Ο Αρχιμήδης, Έλληνας μαθηματικός, φημιζόταν ως λάτρης των εγκεφαλικών κουίζ, επειδή ήταν έμπειρος στην επίλυση δύσκολων γρίφων. Για να είμαστε ειλικρινείς, τα περισσότερα εγκεφαλικών κουίζ, είναι ένα είδος τεστ του IQ σας, όπου απαιτείται να χρησιμοποιήσετε τη νοημοσύνη σας για να λύσετε το τεστ.

Τα Οφέλη

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τα εγκεφαλικών κουίζ, όπως:

Διανοητική διέγερση: Τα εγκεφαλικά κουίζ προκαλούν τις γνωστικές σας ικανότητες και σας αναγκάζουν να σκεφτείτε κριτικά, κάτι που σας βοηθά να διατηρείτε το μυαλό σας ευκρινές.

Βελτιωμένη μνήμη: Η επίλυση εγκεφαλικών κουίζ μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη σας, καθώς πρέπει να θυμάστε μοτίβα και πληροφορίες για να τα λύσετε.

Βελτιωμένες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων: Το μυαλό σας απαιτεί να σκέφτεστε δημιουργικά και να αναπτύσσετε νέες στρατηγικές για την επίλυση προβλημάτων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν τις ικανότητές σας στην επίλυση προβλημάτων σε άλλους τομείς της ζωής σας.

Μειωμένο άγχος: Η επίλυση εγκεφαλικών κουίζ μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και χαλαρωτική δραστηριότητα που απομακρύνει το μυαλό σας από τους στρεσογόνους παράγοντες στη ζωή σας.

Βελτιωμένη διάθεση: Η αίσθηση της επιτυχίας που έρχεται με την επίλυση ενός εγκεφαλικού κουίζ μπορεί να τονώσει τη διάθεσή σας και να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας.

Αυξημένη παραγωγικότητα: Τα μικρά διαλείμματα για την επίλυση εγκεφαλικών κουίζ μπορεί πραγματικά να αυξήσει την παραγωγικότητά σας, καθώς δίνουν στον εγκέφαλό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να επαναφορτιστεί.

Συνολικά, τα εγκεφαλικά κουίζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το μυαλό σας ευκρινές και αφοσιωμένο, και μπορούν να προσφέρουν ποικίλα ψυχικά και συναισθηματικά οφέλη.

Η αντιμετώπιση αυτών των πειραμάτων απαιτεί από εσάς να σκεφτείτε δημιουργικά και να κάνετε τον εαυτό σας να σκεφτεί τρόπους που μπορεί να λυθεί εύκολα το ζήτημα. Τα εγκεφαλικά κουίζ είναι αρκετά απλά αν σταματήσετε τη διαδικασία επίλυσής τους εφαρμόζοντας τις διάφορες στρατηγικές που βοηθούν στην επίλυσή τους. Η αντισυμβατική σκέψη, για παράδειγμα, θα σας διευκολύνει να ανακαλύψετε τη λύση σε αυτό το κουίζ.

Εάν είστε ενθουσιασμένοι με την επίλυση εγκεφαλικών κουίζ και θέλετε να δοκιμάσετε να λύσετε ένα, έχουμε ένα που μπορείτε να δοκιμάσετε στην παρακάτω εικόνα. Έχετε μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να λύσετε αυτό το εικονογραφημένο κουίζ. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και προσπάθησε να το βρεις μέσα σε συγκεκριμένα δευτερόλεπτα. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτήν την παραπάνω εικόνα και προσπαθήστε να την απαντήσετε. Έχετε ακόμα λίγα δευτερόλεπτα.

Λύση

Η εύρεση της απάντησης στο συγκεκριμένο κουίζ δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να λάβετε την απάντησή σας από αυτές τις εικόνες. Απλά πρέπει να συγκεντρωθείτε και να παρατηρήσετε προσεκτικά την εικόνα που δώσαμε παρακάτω για να λύσετε αυτό το κουίζ. Αφού βρείτε τη λύση στο εγκεφαλικό κουίζ, θα νιώσετε σαν να κερδίσατε ένα μεγάλο βραβείο. Η παρακάτω εικόνα έχει τη λύση σε αυτό το εικονογραφημένο κουίζ. Η κυκλωμένη περιοχή είναι η λύση του εικονογραφημένο κουίζ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις