ΤΡΙΠΟΛΗ. Στο πλαίσιο των δράσεων «Επί το Έργον», το skywalker.gr – Εργασία στη Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, διοργανώνει το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Τρίπολης την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρες 10:30-14:00 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, (Σπετσερόπουλου 3, Τρίπολη). Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού και επιμόρφωσης ενηλίκων που περιλαμβάνει ομιλίες και ενημερώσεις αναφορικά με την απόκτηση εφοδίων και δεξιοτήτων προκειμένου να διευκολυνθεί η αναζήτηση εργασίας για τον μελλοντικό εργαζόμενο αλλά και να επιτευχθεί γρηγορότερα η ένταξή του στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

JobDay Αφετηρία - Δήμος Τρίπολης

Το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Τρίπολης απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές, ενηλίκους οι οποίοι ξεκινούν άμεσα την επαγγελματική τους πορεία ή επαναπροσδιορίζονται επαγγελματικά και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και συγκεντρώνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να γίνουν περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του #JobDay Αφετηρία – Δήμος Τρίπολης οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να συνομιλήσουν με τους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και τους αρμόδιους για θέματα εργασίας, με εισηγητές σχετικά με τη διαμόρφωση του βιογραφικού σημειώματος –ελκυστικού για τον μελλοντικό εργοδότη–, για την αποτελεσματική διενέργεια συνέντευξης, την απόκτηση προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων και τη χρησιμότητά τους, καθώς και για τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας μέσω σύγχρονων τεχνικών και εργαλείων αναζήτησης.

Το Πρόγραμμα

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα των workshops τα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν είναι το εξής:

  • 10:30-11:15, CV & Cover Letter: Οι σύμμαχοί σου για την επιτυχία!

Χρήστος Καρακωστίδης, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Καριέρας LABORA

  • 11:25-12:10, Συνέντευξη: Πώς θα πείσω τον μελλοντικό μου εργοδότη να με προσλάβει;

Βιβή Μεντή, Κοινωνιολόγος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Επαγγελματικού Προσανατολισμού

  • 12:20-12:55, Προσωπικές & επαγγελματικές δεξιότητες. Αξιοποίησή τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Ιωάννα Ρούσου, Διοίκηση Επιχειρήσεων ΠΑ.ΠΕΙ., Managing Director Growth Hub

  • 13:05-13:50, Σύγχρονα εργαλεία δικτύωσης και διαχείρισή τους στην εύρεση εργασίας.

Γιώργος Προκόπος, PhDc - Agricultural University of Athens, Economist, European Climate Pact Ambassador, Founder For Greece

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Τρίπολης μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-afetiria-tripoli2024 στην αντίστοιχη φόρμα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε: Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις