ΠΑΤΡΑ. Ακόμη ένα περιστατικό bullying σημειώθηκε αυτή τη φορά σε γυμνάσιο της Πάτρας, με θύμα όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού, ένα 14χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα, το παιδί της δέχεται bullying από τις αρχές της σχολικής χρονιάς από συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, αγοριών και κοριτσιών.

Ωστόσο, το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι σημειώθηκε στο προαύλιο του σχολείου όταν ένα κορίτσι, που είναι στην ομάδα που εκφοβίζει τη μαθήτρια, την έπιασε από τα μαλλιά και της επιτέθηκε.

Το κορίτσι όμως που προχώρησε στην καταγγελία, πήρε αποβολή από την διεύθυνση του σχολείου, μαζί με τον μικρότερο αδελφό της που την ώρα του συμβάντος έσπευσε να την υπερασπιστεί.

Η καταγγελία της μητέρας

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διάφορα για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών», αναφέρει η μητέρα της ανήλικης σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας.

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να φτάσει το όλο θέμα ακόμα και στoν Εισαγγελέα Ανηλίκων για να καταγγείλει τόσο το συμβάν, όσο και την συμπεριφορά της σχολικής κοινότητας στα παιδί της, υποβάλλοντας μηνύσεις.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις