ΠΑΤΡΑ. Μεγάλη ανησυχία προκαλεί άλλο ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων αλλά και η ηλικία τους, αφού τρία αδέλφια που έπαιζαν στον δρόμο, φαίνεται πως «έβαλαν στόχο» έναν 8χρονο, σε περιοχή της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 7χρονος χτύπησε τον 8χρονο μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει κάποιος εκ των δύο να τραβήξει βίντεο το περιστατικό, το οποίο μάλιστα ανέβασε και στο TikTok.

Ο μικρός πήγε σπίτι του κλαίγοντας, περιέγραψε στην μητέρα του τι συνέβη και εκείνη είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της.

Η γυναίκα έσπευσε και βρήκε τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής Β’ Δημοτικού), ο οποίος έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που είχε κάνει ο γιος του με τον ίδιο να ζητά συνεχώς συγγνώμη, με τη μητέρα του 8χρονου θύματος να μην την δέχεται.

Η μητέρα του θύματος μίλησε στο MEGA για τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε το παιδάκι της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: «Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα, έκλαιγε.

Eίχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα.

Μετά από δύο ημέρες μού ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά.

Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατεβάσει. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω. Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις