ΣΠΑΡΤΗ. Το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στη Σπάρτη υποχρεώνεται σε ανακοίνωση εξ αιτίας της ανεξέλεγκτης απόρριψης ιατρικών αποβλήτων στους μπλε κάδους.

«Είναι ευτύχημα που στο Δήμο Σπάρτης δραστηριοποιείται ένας χώρος υποδοχής των ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου μιας και όχι μόνο. Είναι ένα από τα 4 παρόμοιας δραστηριότητας αδειοτημένα κέντρα στη Πελοπόννησο. Υπάρχουν φυσικά αρκετοί εργαζόμενοι που εκτελούν με ιδιαίτερη φροντίδα τα καθήκοντά τους και έτσι καλύπτουν πολύτιμες θέσεις εργασίας.

Παρατηρείται τον τελευταίο καιρό ανεξέλεγκτη απόρριψη ιατρικών αποβλήτων στους μπλε κάδους από υγειονομικές μονάδες και ιατρεία του Δήμου Σπάρτης με τεράστιους κινδύνους για τους εργαζομένους παρά τα μέτρα που λαμβάνονται. Η απόρριψη αυτών των υλικών απαγορεύεται.

Παρακαλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι να συμμορφωθούν άμεσα ώστε το έργο συνανθρώπων μας να συνεχιστεί με τους καλύτερους, όσο το δυνατόν, όρους ασφαλείας και πρόληψης στην εργασία. Σε επόμενες παράνομες απορρίψεις τα ευρήματα θα οδηγηθούν στην εισαγγελία για τα περαιτέρω».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις