ΣΚΑΛΑ. Η δημοτική παράταξη «Όλοι μαζί Νέα αρχή για τον Ευρώτα» για μια ακόμα φορά αναδεικνύει ένα σοβαρό θέμα - πρόβλημα που έχει να κάνει με απόφαση της δημοτικής αρχής Βέρδου και την οικονομία των δημοτών. Πρόκειται για τον διπλασιασμό σχεδόν των δημοτικών τελών. Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη «δεν έφταναν τα πολλαπλά βάρη των νοικοκυριών από την ακρίβεια, την κρίση στις τιμές του οικιακού και αγροτικού ρεύματος, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, το κόστος παραγωγής, τα αδιάθετα εσπεριδοειδή και το σοκ της δραματικά μειωμένης συνδεδεμένης ενίσχυσης, ήρθε όπως ήταν αναμενόμενο και το χαράτσι των δημοτικών τελών του Δήμου Ευρώτα».

Θυμίζει μάλιστα ότι παρά τις δημόσιες δεσμεύσεις τους στην προεκλογική περίοδο, το πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής ήταν ο ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ τουλάχιστον των Δημοτικών Τελών (από 0,93 ευρώ/τετρ. σε 1.50 ευρώ/τετρ.).

Οι πρόεδροι έπρεπε να αντιδράσουν...

«Ως δημοτική παράταξη ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ’’ ενημερώσαμε και επιχειρήσαμε στο δημοτικό συμβούλιο με επιχειρήματα να ανατρέψουμε αυτή την άδικη, σε περίοδο πολλαπλών κρίσεων, απόφαση της δημοτικής αρχής.

Σιγή ιχθύος μέχρι σήμερα, από την συντριπτική πλειοψηφία των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, που είχαν τρόπο να αντιδράσουν ακούγοντας την φωνή της τοπικής τους κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι και τα Δ.Σ των Συλλόγων και των φορέων του Δήμου Ευρώτα, εκτός της διεκδίκησης των επιχορηγήσεων για τις δράσεις τους, θα έπρεπε να αντιδράσουν, εκφράζοντας την αντίθεση τους, σ’ αυτή την άδικη πολιτική για τα νοικοκυριά του Δήμου μας.

Υποδείξαμε που θα βρεθουν τα χρήματα...

Τέλος υποδείξαμε από που θα βρίσκονταν τα χρήματα για να μην επιβληθούν αυτά τα άδικα χαράτσια των δημοτικών τελών, για τους πληττόμενους συμπολίτες μας. Αν πιστεύει η δημοτική αρχή ότι αυτά θα ξεχαστούν στην πορεία του χρόνου ή κάτω από τους ήχους των καλοκαιρινών επιχορηγούμενων πανηγυριών είναι ‘’μακριά νυχτωμένοι’’.

Οι δημότες πλέον γνωρίζουν και αντιδρούν ξηλώνοντας το πουλόβερ της αλαζονείας του 60%.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις