ΛΑΚΩΝΙΑ. Με μεγάλη υπερηφάνεια η BIOGRECO ανακοινώνει την ανακήρυξή της σε Εθνικό Πρωταθλητή (National Champion) στον αναγνωρισμένο διεθνή επιχειρηματικό διαγωνισμό EBA (European Business Awards 2014-2015). Η κατηγορία στην οποία διακρίθηκε είναι αυτή της Περιβαλλοντικής και Εταιρικής Αειφορίας (Environmental & Corporate Sustainability)

Τα European Business Awards αποτελούν έναν ανεξάρτητο διαγωνισμό υψηλού κύρους, σκοπός του οποίου είναι η ανάδειξη και η προβολή της αριστείας, των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 24,000 επιχειρήσεις από 33 χώρες. Ανακηρύχτηκαν 709 εθνικοί πρωταθλητές, οι οποίοι συνεχίζουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού εκπροσωπώντας τη χώρα τους.

Η βράβευση αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες για την BIOGRECO με δεδομένο ότι απονέμεται από έναν διεθνούς κύρους οργανισμό. Επιπλέον ο χαρακτήρας του βραβείου ((Environmental & Corporate Sustainability) αντικατοπτρίζει απόλυτα τους στόχους και της αρχές τις BIOGRECO οι οποίες, από την ίδρυσή της, είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας βιολογικών προϊόντων με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.