Δαβάκης: « Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει…»

Οι άνθρωποι της ΝΔ για το 28% που λάβαμε πρέπει να φυλάμε τα χέρια και τα πόδια των ψηφοφόρων μας…13-03-2015 10:37    "Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας αλλά σε ένα συνέδριο όλα μπορεί να ανοίξουν"

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι η πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του βουλευτή Θανάση Δαβάκη στο ραδιόφωνο Νότος 94.9

Ο λάκωνας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στις ερωτήσεις του Ηλία Μπόνου επισημαίνοντας ότι η τόσο η χώρα όσο και η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε κρίσιμο κομβικό σημείο.

Αξιολογεί την Κυβερνητική πολιτική στην Ευρώπη, αναφέρεται στις Γερμανικές αποζημιώσεις εκτιμώντας ότι είναι κακή ώρα που θέτει το θέμα η Κυβέρνηση.

Σχετικά με τα τοπικά θέματα αναφέρεται στις καθυστερήσεις του έργου Λεύκτρο – Σπάρτη αλλά και στη δέσμευση των αποθεματικών του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις αλλαγές στον Καλλικράτη αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν ανα περιοχή όπως; Για παράδειγμα στον Δήμο Μονεμβάσιας.

Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η τέλεση συνεδρίου είναι απαραίτητη όχι γιατί υπάρχει θέμα ηγεσίας αλλά προκειμένου το κόμμα να επαναπροσδιορίσει τον ιδεολογικό του προσανατολισμό και να επιστρέψει στη λαϊκή του βάση.

«Οι άνθρωποι της ΝΔ για το 28% που λάβαμε πρέπει να φυλάμε τα χέρια και τα πόδια των ψηφοφόρων μας…» είπε χαρακτηριστικά.
«Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει…» τόνισε ο Θανάσης Δαβάκης.

Ακούστε την συνέντευξή του
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ