ΣΠΑΡΤΗ. Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο .
Το βραβείο ανώτερης γεύσης είναι μια μοναδική αναγνώριση της ποιότητας προϊόντων, βασισμένη στην κρίση τους, απο μεγάλους chef και sommeliers , εξαίρετους διαμορφωτές γνώμης και εμπεριστατωμένα ειδικευμένους σε θέματα γεύσης.

Η φετινη αξιολογηση εγινε στις Βρυξελλες από 26 εως 28 Απρίλιος 2015 και τα επισημά αποτελέσματα μας ανακοινωθηκαν σημερα.

Οι "Ελαιώνες Σακελλαροπουλου" μετείχαν και αξιολογήθηκαν για το 2015, με τελικό αποτέλεσμα δυο ( 2) χρυσά. βραβεία σε ισάριθμες συμμετοχές , κατακτώντας πολύ υψηλη βαθμολογια που πλησίασε το 90 % .
ENIGMA evoo ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕ 2 ΑΣΤΕΡΙΑ SUPERIOR TASTE AWARDS 2015
ΕΝΣΤΑΓΜΑ evoo ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕ 1 ΑΣΤΕΡΙ SUPERIOR TASTE AWARDS 2015

To ENIGMA evoo εχει τιμηθεί το 2013 με χρυσο αστερι στα GREAT TASTE AWARDS στο Λονδινο και με το χρυσο βραβειο καινοτομιας 2014 από το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ UMAMI.

O Γιώργος Σακελλαρόπουλος δήλωσε:
«Είναι για εμας μια μεγαλη και ιδιαιτερα τιμητικη διακριση , η διπλη αυτή βραβευση μιας και προερχεται από τους κορυφαιους ανα τον κοσμο "επαγγελματιες γευσης",οι οποιοι επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες chef και sommeliers στην Ευρώπη»
Τα δυο αυτά βραβεια μαζι, αποτελουν το 29ο διεθνες βραβειο των βιολογικων "Ελαιώνων Σακελλαροπουλου" τα 4 τελευταια χρονια και το 8ο βραβειο για το 2015 σε παγκοσμιο επίπεδο.