Κάθε χρόνο(περίπου τέλη Δεκέμβρη) η εταιρία χρωμάτων Pantone βγάζει το χρώμα της χρονιάς που έρχεται. Για το 2019 λοιπόν, το must χρώμα είναι το living coral, ένα κοραλλί σε ζωηρή, ταυτόχρονα ζεστή και παιχνιδιάρικη απόχρωση, που βέβαια θυμίζει πολύ το καλοκαίρι και τις βόλτες κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Τα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα και τις τάσεις ήδη το έχουν εντάξει στα σύνολά τους… με έναν χειμερινό τρόπο. Εμείς λοιπόν θα εμπνευστούμε από αυτές τις εμφανίσεις και θα βάλουμε από τώρα στη στιλιστική μας ρουτίνα το Living Coral. Ακολούθησε τις συμβουλές που σου δίνω, πάρε ιδέες από τα street styles και ετοιμάσου για ultra stylish looks που θα προσέξουν όλοι.

Στα καταστήματα θα βρεις αρκετά κοτλέ παντελόνια σε απόχρωση Living Coral. Αυτό σημαίνει πως σε ένα μόνο παντελόνι συνυπάρχουν δύο δυνατές τάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή σου απόλυτα μοναδική. Μπορείς να το αναδείξεις με ένα ριγέ χρωματιστό τοπ και λευκά ή μαύρα ankle boots.

Η γούνα είναι τάση, όπως και το κοραλλί. Αν τυχαίνει να έχεις δει κάπου ένα τέτοιο κομμάτι ή αν βρίσκεται στην ντουλάπα σου, τότε σε συμβουλεύουμε να το φορέσεις με ένα λευκό παντελόνι και chain bag σε ουδέτερο χρώμα.

Για πιο athleisure εμφανίσεις προτίμησε ένα puffer jacket σε αυτό το χρώμα και συνδύασέ το με τα πάντα. Καλό είναι να επιλέξεις ένα ανοιχτόχρωμο τοπ που θα “δέσει” με το πανωφόρι, και το αγαπημένο σου πανωφόρι.
Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί εύκολα να ενταχθεί σε office και κομψά looks, αφού εκπέμπει ηρεμία και καθαριότητα. Ένα ωραίο styling που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα κοραλλί σακάκι, μια πλισέ φούστα κι ένα ζευγάρι λευκές μπότες. Τα χρυσά κοσμήματα “δένουν” απίστευτα με το σύνολο.

Μια living coral φούστα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα αποθεώσει την εμφάνισή σου. Προτίμησε να την αναδείξεις με ρούχα και αξεσουάρ σε ανοιχτές και pastel αποχρώσεις για πιο ισορροπημένο και ρομαντικό αποτέλεσμα.

Μπορείς με το αγαπημένο σου τζιν να φορέσεις ένα κοραλλί τοπ και να προσθέσεις ένα καρό πλατό και παπούτσια σε έντονο χρώμα. Το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ ενημερωμένο, χειμερινό και φρέσκο. Πρόσθεσε μια τσάντα με snake effect που θα ταιριάξει απόλυτα με τα υπόλοιπα items.

Extra styling tip: Όταν οι μήνες θα περάσουν και ο καιρός θα αρχίσει να καλυτερεύει, τότε δοκίμασε να φορέσεις ένα κοραλλί σακάκι με ένα λευκό ή floral φόρεμα. Τα κόκκινα παπούτσια και η τσάντα σε neutral αποχρώσεις είναι δύο πολύ καλές επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Πηγή: ΤLife