Το Πάσχα είναι η πρώτη μεγάλη γιορτή του νέου χρόνου, και σίγουρα μια αφορμή για να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, και ίσως να κάνουμε μια μικρή εξόρμηση (αυτό ισχύει για τις πιο τυχερές της παρέας). Όταν όμως έχουμε να παραβρεθούμε σε τόσο γιορτινές περιστάσεις ή όταν πρέπει να φτιάξουμε τη βαλίτσα μας για κάποιον προορισμό που θα περάσουμε εκεί τις γιορτές, πάντα αναρωτιόμαστε: Τι θα βάλω; Πως θα ολοκληρώσω το σύνολό μου; Ποια είναι τα ιδανικά ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν στην κάθε περίσταση;

Το τι θα βάλεις εξαρτάται βέβαια και από το μέρος στο οποίο θα βρεθείς.

Πάσχα στο νησί

Το κατάλληλο style για το νησί, πρέπει να έχει επιρροές από τη navy αισθητική. Κόκκινο, μπλε, λευκό, δημιουργούν την ιδανική χρωματική παλέτα για αυτόν τον προορισμό. Το look πρέπει να είναι απαρτίζεται από αρκετά ζεστά ρούχα, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα έρθεις αντιμέτωπη με αέρηδες και υγρασία. Ναι, εννοείται πως θα φορέσεις φόρεμα και πιο chic κομμάτια, αλλά σίγουρα πρέπει να τα συνδυάσεις το ιδανικό jacket για να είσαι οκ και να μην κρυώνεις.

Πάσχα στην πόλη

Αν έχεις σκοπό να κάνεις Πάσχα σε κάποια μεγάλη πόλη, τότε άνετα μπορείς να “ποντάρεις” στο lady chic ντύσιμο. Αέρινα και chic fashion items “παντρεύονται” με πιο άνετα αξεσουάρ και δημιουργούν το απόλυτο style. Εδώ θα βρεις styling tips με βασικά κομμάτια το παντελόνι, τη φούστα και το φόρεμα, καθώς και πρακτικές συμβουλές για να τα αναδείξεις με το σωστό τρόπο. Κι επειδή ένα look είναι ημιτελές χωρίς τα παπούτσια και την τσάντα, δες τι να επιλέξει για να είναι σωστό το αποτέλεσμα.

Πάσχα στο χωριό

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το στιλ πρέπει να είναι λίγο πιο χαλαρό και άνετο, μιας και θα χρειαστεί να περπατήσεις πολλές ώρες και να έρθεις αντιμέτωπη με τη… φύση! Το ιδανικό outfit για το χωριό πρέπει να έχει επιρροές από το bohemian και folklore style, να απαρτίζεται από γήινα και ουδέτερα χρώμα και να έχει άνετες γραμμές. Όχι – όχι, δεν θα χάσεις τη θηλυκότητά σου, απλά θα είναι περισσότερο προσαρμοσμένη στο στιλ της επαρχίας. Φυσικά και θα βάλεις φορέματα, φούστες και ολόσωμες φόρμες, απλά όλα αυτά χρειάζονται τον κατάλληλο συνδυασμό.


Πηγή: tlife