Υλικά

• 300 γρ φαρίνα
• 3 αυγά Κτήμα Γκολέμη
• 100 γρ γιαούρτι στραγγιστό
• 200 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
• 1 μπέικιν πάουντερ
• 200 ml γάλα
• 1/2 πρέζα αλάτι
• 1 πρέζα πιπέρι
• 1 κούπα πιπεριές ψιλοκομμένες σε διάφορα χρώματα
• 1 κούπα αλλαντικά ψιλοκομμένα
• 1 κούπα τριμμένο κίτρινο τυρί (κασέρι, γκούντα, ένταμ)
• 1 κούπα φέτα χοντροτριμμένη

Παρασκευή

Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει και ρίχνω τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα
Ρίχνω το γιαούρτι και το γάλα και συνεχίζω με το μίξερ.
Ανακατεύω τη φαρίνα με το μπέικιν και συνεχίζω στο μίξερ μέχρι να ενσωματωθεί. Ρίχνω το πιπέρι και το αλάτι και χτυπάω λίγο ακόμη.
Κλείνω το μίξερ και ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας με μία μαρίζ. Ρίχνω το μείγμα σε βουτυρωμένη και ελαφρώς αλευρωμένη φόρμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45 λεπτά περίπου ή μέχρι το μαχαίρι να βγει στεγνό βυθίζοντας το στη φόρμα.