Υλικά

Δύο μερίδες μαριναρισμένο γύρο κοτόπουλο Πριφτάκη

Ελάχιστο ελαιόλαδο

2 Πίτες καλαμποκιού

Τυρί του τόστ

Τζατζίκι

Παρασκευή

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τον γύρο κοτόπουλο και αφήνουμε να ροδίσει. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τρείς τέσσερις φορές να ροδίσει παντού σε δυνατή φωτιά.

Ψήνουμε τις πίτες καλαμποκιού. Αφού ψηθούν απλώνουμε σε κάθε ανοικτή πίτα το τυρί του τοστ. Βάζουμε επάνω τον ροδισμένο γύρο κοτόπουλο. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε το τζατζίκι.

Απολαύστε τους είτε παραδοσιακά διπλωμένους είτε με μαχαιροπίρουνο. Συνοδεύονται από πατάτες τηγανητές

Προτείνουμε επίσης αντί για τζατζίκι, γιαούρτι στραγγιστό με μουστάρδα και πάπρικα!

Καλή σας όρεξη!