ΑΘΗΝΑ. Δεν ξέρουμε σε ποια μέρα της καραντίνας σου βρίσκεσαι, όμως όσο ο καιρός θα αρχίσει να φτιάχνει, τόσο τα πράγματα θα δυσκολεύουν που δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι. Πρέπει λοιπόν να βάλεις λίγο τη φαντασία σου να δουλέψει και να βρεις να κάνεις πράγματα δημιουργικά έτσι ώστε να μη βαριέσαι που βρίσκεσαι στο σπίτι.

Η Αθηνά Οικονομάκου, καταγόμενη από τη Σκάλα Λακωνίας, βρήκε κάτι καινούργιο να κάνει σήμερα και αυτό δεν πάει καν το μυαλό σου τι είναι. Όχι βέβαια συγκομιδή πορτοκαλιών αλλά πόντων…

Η ηθοποιός έχει την τύχη να διαθέτει αυλή στο σπίτι της, κάτι που αυτομάτως κάνει τον εγκλεισμό της λίγο πιο εύκολο, αφού μπορεί να βγει έστω και μέχρι εκεί και να κάνει διάφορα πράγματα με την οικογένειά της.

Αυτό λοιπόν που έκανε σήμερα πήγε την καραντίνα ένα level παραπάνω αφού βγήκε κι έπαιξε μπάσκετ με τον γιο και τον σύζυγό της. Το παράδοξο –σε περίπτωση που δεν της το είχες- είναι πως ήταν πάρα πολύ καλή και το τρίποντο που έβαλε αρκετά αξιόλογο. Από εμάς είναι ναι και περιμένουμε να τη δούμε και σε «αγώνα» με τον σύζυγό της.

Δες το βίντεο που ανέβασε η Αθηνά και πάρε ιδέες για να αναβαθμίσεις την καραντίνα στο σπίτι.