ΛΑΚΩΝΙΑ. Δεν μπορεί παρά να προβληματίσει η εκτίμηση – διατύπωση από τον γιατρό που φέρει τον τίτλο «Οικογενειακός Ιατρός της Ευρώπης - 2019», dr Ανάργυρου Μαριώλη. Μιλώντας στον Ηλία Μπόνο σε συνέντευξη του στο notospress.gr για το θέμα της πανδημίαw κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα: Τι έφταιξε; Ήταν αναπόφευκτη αυτή η Πανδημία;
Η απάντηση που έδωσε πραγματικά συγκλονίζει και αν μην τι άλλο μας θέτει προ των εξελίξεων αλλά και των ευθυνών μας ως πολίτες του 2020.
Ο γιατρός, δντης του Κ.Υ. Αρεόπολης είπε: «Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς εύκολα. Κάνω μια προσωπική πρόβλεψη. Τον Μαϊο μήνα ο κόσμος θα είναι διαφορετικός. Δεν ξέρω αν θα είναι χειρότερος ή καλύτερος. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι ίδιος ο κόσμος, ίδια η κοινωνία. Με αυτήν την πανδημία θα πρέπει να απαντήσουμε σε πολλά ερωτήματα. Ακόμα και σε αυτά που αρχίζουμε να συζητάμε μεταξύ μας… Να αποφεύγουμε τις στενές επαφές για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία αλλά από την άλλη να είμαστε σπίτι με την οικογένεια… Κρίσιμα ερωτήματα την εποχή της ψηφιοποίησης… Νομίζω θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις, κατά την εκτίμησή μου προς το καλύτερο…»