ΑΘΗΝΑ. Το αδιαχώρητο επικράτησε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, προφανώς όχι από επίδοξους εκδρομείς του Πάσχα, αλλά λόγω των αμέτρητων Αθηναίων που έσπευσαν να παραλάβουν… δέματα από το χωριό! Οι εικόνες, οι οποίες κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μαρτυρούν τις ατελείωτες ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τις αποθήκες των ΚΤΕΛ Αττικής τη Μ. Δευτέρα. Χωρίς να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, δεκάδες Αθηναίοι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους, προκειμένου παραλάβουν τον παραδοσιακό οβελία, αβγά, λάδι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα που τους έστειλαν μαζικά από την περιφέρεια, μετατρέποντας τα ΚΤΕΛ σε… κούριερ!

Όταν, μάλιστα, άνοιγε ο αποθηκευτικός χώρος των οχημάτων, οι δικαιούχοι έτρεχαν ανά δεκάδες να αναζητήσουν το όνομά τους στις κούτες.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι ότι το υπεραστικό λεωφορείο των 12 από την Καλαμάτα έφτασε στην Αθήνα τη Δευτέρα άδειο από επιβάτες, αλλά στον χώρο των αποσκευών δεν υπήρχε χώρος ούτε για μία κούτα παραπάνω!