ΕΛΛΑΔΑ. Όταν ο Έλληνας δεν αφήνει ούτε την ταλαιπωρία και την απαγόρευση να τον βάλει κάτω. «Έχειν, έχειν κορωνοϊό που αντέχει… Ρώτησα τον χαρδαλιά που να κάνω Πασχαλιά…» Το τραγούδι που ανέβηκε στην πλατφόρμα Smule και στα προφίλ των δημιουργών στο Facebook, της Κερκύρας Αγγελίδου και του Νίκου Σπίνγκου, των N-oah’s ar-K. Πρόκειται για το... «Ρώτησα τον Χαρδαλιά πού θα κάνω Πασχαλιά». Ακούστε το

Το τραγούδι είναι καραόκε στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και δεν είναι άλλo από το παραδοσιακό «Στου παιδιού μου τη χαρά».

Ωστόσο εκείνο που το κάνει διαφορετικό είναι οι στίχοι του Νίκου Σπίνγκου που είναι προσαρμοσμένοι σε αυτό που ζούμε όλοι σήμερα καθώς και το ό,τι όλοι οι συντελεστές έχουν εργαστεί ξεχωριστά.

Η προσπάθεια των δύο δημιουργών που όπως προκύπτει από τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζουν στην Κέρκυρα, προκάλεσε το ενδιαφέρον του Σταμάτη Κραουνάκη που όχι μόνο ήρθε σε επαφή μαζί τους μέσω διαδικτύου αλλά κοινοποίησε και το τραγούδι μέσω του προφίλ του στο facebook. Όπως του εξήγησε η Κερκύρα Αγγελίδου, μαζί με τον συνεργάτη της βρήκαν το τραγούδι στο Smule και δούλεψαν πάνω σε αυτό προσαρμόζοντας τους στίχους στο σήμερα. Εννοείται πως και αυτοί στηρίζουν το «Μένουμε σπίτι».