ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Μαρία Λεπίδα. Η εντυπωσιακή Λουτρακιώτισσα που κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς 2018 μαγνητίζοντας τους πάντες με το βλέμμα της έχει ένα Instagram που είναι σίγουρο πως θα λατρέψεις. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως ο τίτλος της «Μις Ελλάς» αποτελεί εδώ και χρόνια ένα βαρύ… βραβείο. Έχει άλλωστε καταλήξει στα χέρια ορισμένων εκ των πιο εντυπωσιακών Ελληνίδων, επομένως αποτελεί για κάθε νέα κοπέλα ένας ιδιαιτέρως τιμητικός τίτλος, που τον «κουβαλά» στις πλάτες της για χρόνια.

Για να καταφέρει να κερδίσεις τον πολυπόθητο θρόνο χρειάζονται πολλά. Ομορφιά, καλαισθησία, αέρας νικήτριας, αλλά κυρίως ένα καυτό και εντυπωσιακό σώμα. Με τους άνωθεν χαρακτηρισμούς ουσιαστικά περιγράψαμε ένα όνομα και μία άκρως καυτή παρουσία, την Μαρία Λεπίδα που το 2018 βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Μάλιστα τον ίδιο ακριβώς χρόνο, η Μαρία Λεπίδα εκπροσώπησε την χώρα μας και στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, αλλά τελικώς δεν κατάφερε να προκριθεί ανάμεσα στις φιναλίστ, παρά την εντυπωσιακή της παρουσία. Για εκείνη η ενασχόληση με το modeling ξεκίνησε το 2014, όταν ούσα 16 ετών συμμετείχε στα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Η παρουσία της εκεί ήταν εκπληκτική με αποτέλεσμα να κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση τον τίτλο της Miss Young. Όπως έχει δηλώσει, είναι παθολογικά ερωτευμένη με το χώρο της μόδας, και νοιώθει ευλογημένη που έχει κάνει επάγγελμα κάτι που την γεμίζει και την ικανοποιεί τόσο πολύ.

Για το λόγο αυτό, στο Instagram επιλέγει συνεχώς να ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό, προσφέροντας ένα ιδιαιτέρως εκπληκτικό θέαμα στο φιλοθεάμον κοινό που την παρακολουθεί. Η εκφραστικότητα του προσώπου της είναι παροιμιώδης και συγκαταλέγεται δικαίως ανάμεσα στις πιο εκφραστικές παρουσίες του ελληνικού modeling. Φυσικά είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητο και το καλογυμνασμένο της σώμα, το οποίο προκαλεί στο social media μπόλικες… ζαλάδες, μιας και η σέξι πλευρά της καυτής Μαρίας Λεπίδα, δύσκολα κρύβεται.