ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Κέντρο Νόησις σε Σπάρτη και Γύθειο είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί με την γνωστή πλέον φιλοξενία, διακριτικότητα και επιστημονική συνέπεια.
Oπως ενημερώνει μέσα από το είναι το notospress.gr η Νικολέττα Παπαδοπούλου το Κέντρο Νόησις είναι μοναδικό πιστοποιημένο Κέντρο στη Λακωνία για την χορήγηση του τεστ γλωσσικής αξιολόγησης «ΛΟΓΟΜΕΤΡΟ».

Τι στόχο έχει αυτό το τεστ;
Έχει στόχο την ανίχνευση των δυνατοτήτων και των δυσκολιών στον προφορικό και στο γραπτό λόγο σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (4-7 ετών).
Για πρώτη φορά, ένα τεστ αξιολογεί ταυτόχρονα 24 δοκιμασίες που σχετίζονται με τη γλώσσα, προσφέροντας μια πλούσια και ολοκληρωμένη γλωσσική αξιολόγηση.
Θα λάβετε ολοκληρωμένη και λεπτομερή έκθεση με τα αποτελέσματα και την επίδοση του παιδιού που περιλαμβάνει γραφήματα, πίνακες και γραφικές αναπαραστάσεις. Ο έγκαιρος εντοπισμός τυχόν προβλημάτων θα οδηγήσει στην αποτελεσματικότερη παρέμβαση και αντιμετώπιση, πριν εξελιχθούν σε βαριές μαθησιακές δυσκολίες.

Το Κέντρο Νόησις έλαβε πρόσφατα δύο νέες πιστοποιήσεις που δίνουν την δυνατότητα πρακτικής παρέμβασης σε σημαντικές περιπτώσεις. Απευθυνθήκαμε και πάλι στην υπεύθυνη των Κέντρων Νικολέττα Παπαδοπούλου.

Ποιες ακριβώς είναι οι πιστοποιήσεις;
Παρακολούθησα ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση για τον Αυτισμό και το Τραυλισμό και το Κέντρο μας πιστοποιήθηκε στην πρακτική παρέμβαση και εκπαίδευση των ατόμων με αυτισμό και τραυλισμό. Ενισχύουμε τις γνώσεις μας και συνεχώς εξελισσόμαστε για να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες σας, να αξιολογούμε τις ευαισθησίες σας και να σας βοηθούμε στην πράξη.


Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Νόησις

Κλείστε άμεσα ραντεβού για την ανίχνευση των δυνατοτήτων του παιδιού σας!

www.kentronoisis.gr
27310 20793
info@kentronoisis.gr