ΤΡΙΠΟΛΗ. Κτυπημένος απο την επάρατο νόσο και μετά από σκληρή και διαρκή μάχη «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, ο τέως δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, την Τετάρτη 3 Ιουνίου. Η Τρίπολη σύσσωμη συμμετέχει στο πένθος της οικογένειάς του.

Ο Δημήτρης Παυλής γεννημένος στο Αρτεμίσιο Αρκαδίας το 1959, πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, διετέλεσε δήμαρχος Τρίπολης την 5ετία 2014 - 2019. Διετέλεσε δήμαρχος την περίοδο 2014-2019 ως επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά». Ενεργό και διακεκριμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής του στην Αρκαδία
Στον επαγγελματικό τομέα διακρίθηκε στην παροχή υπηρεσιών (οινομοτεχνικά) στον κατασκευαστικό τομέα και στην εστίαση.
Διετέλεσε πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής & Ασφάλειας Εργαζομένων του παραρτήματος Πελοποννήσου, Πρόεδρος φορέα εκτέλεσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Καινοτομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Πρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Πρόεδρος Κοινότητας Αρτεμισίου Ν. Αρκαδίας και μέλος σε δεκάδες ΔΣ Συλλόγων, Σωματείων, Ενώσεων και Οργανισμών.