Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Κωνσταντίνα Μάνη (Χήρα)
Την Πέμπτη 4 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 87χρονης Κωνσταντίνας Μάνη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Φρειδερίκη – Βασίλειος και Χαρίκλεια, τα εγγόνια της Δημήτριος, Παναγιώτης – Ευστρατία, Μαρία – Ιωάννης και Άννα – Ανδρέας, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Γ. Αλατσάς
Το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Γ. Αλατσά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Νικ. Δαρβύρης
Το Σάββατο 6 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιο Νικ. Δαρβύρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του Ιωάννα, τα παιδιά του Νίκος-Κωνσταντίνα , τα εγγόνια του Ιωάννα, Σταυρούλα και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ν. Ζαχαράκης
Το Σάββατο 6 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Θεολόγο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ν. Ζαχαράκη.Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Τόνια – Παναγιώτης Κρομμύδας και Δήμητρα – Βασίλειος Ανδρώνης, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.