Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Μαρία Ζαραφωνίτου
Το Σάββατο 13 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Ζαραφωνίτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νικόλαος – Ποτούλα, Κυριακή και Παναγιώτης, τα εγγόνια της Χρήστος – Βασίλειος, Μαρία – Νίκη και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρήστος Θεόδ. Τσαγκαρούλης
Την Κυριακή 14 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Θ. Τσαγκαρούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, η κορούλα του, ο αδερφός του Παναγιώτης, οι γονείς του Θεόδωρος – Χριστίνα ο παππούς του πάτερ Χρήστος, οι γιαγιάδες του Μαρία, Σταμάτα και οι λοιποί συγγενείς του.


Αντωνία Σταθάκου
Την Κυριακή 14 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αντωνίας Σταθάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτριος – Μαρία, Νικολέτα και Νικόλαος, τα εγγόνια της Παναγιώτης – Έρικα, Πολυτίμη – Χαράλαμπος και Αντωνία – Δημήτριος, τα δισέγγονα της Νικολέτα, Δημοσθένης και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Τσάκωνας
Την Κυριακή 14 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καστρί τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Τσάκωνα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.