ΣΠΑΡΤΗ. To καλοκαίρι του 2020 θα έχει γεύση Σαϊνοπουλείου. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας και τις μεταβολές στις παραγωγές θεάματος και ακροάματος η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ και η πρόεδρος του Σαϊνοπουλείου κ. Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου είναι στην ευχάριστη θέση να προετοιμάζουν πρόγραμμα παραστάσεων για το κοινό της Σπάρτης, της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notospress.gr υπάρχουν λόγοι και φέτος να ανηφορήσουμε τον δρόμο για το φιλόξενο αμφιθέατρο στη Μαγούλα. Θεατρικές παραστάσεις σημαντικές, επιλεγμένες και διαμορφωμένες θα ξεκινήσουν στην καρδιά του Καλοκαιριού, υποσχόμενες μοναδικά ταξίδια πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Ένα πρόγραμμα με λιγότερες μεν παραστάσεις (θα αποφευχθούν οι συναυλίες) με μέτρα και κανόνες σε όλα τα επίπεδα του Αμφιθεάτρου και με μια μεγάλη προσμονή και προσδοκία γι’ αυτά τα καλοκαιρινά βράδια ποιότητας στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.
Οι λάτρεις του Φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου ας προετοιμαστούν. Σε λίγες ημέρες θα γίνει η ανακοίνωση του Προγράμματος των θεατρικών παραστάσεων αλλά και του καθεστώτος κάτω από το οποίο θα εξελιχθεί το Φεστιβάλ λόγω των περιοριστικών μέτρων.