Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Απόστολος Ζαμπός
Το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 07:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Απόστολου Ζαμπού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, η κόρη και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντωνία Ν. Σοφού (Χήρα)
Την Κυριακή 5 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αντωνίας Ν. Σοφού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτρης – Πολυξένη και Ελένη – Βασίλης, τα αδέρφια της Αθανάσιος – Ελένη, τα εγγόνια της Αντωνία – Μαρία, Παρασκευή, Θεοδώρα και Γιώργος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Γρ. Καπετανέας
Την Κυριακή 5 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Γρ. Καπετανέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κατίνα, τα παιδιά του Γρηγόριος – Γεωργία και Βασίλειος – Μαρία, τα αδέρφια του Φιλιώ – Νικόλαος Χοχλιούρος, τα εγγόνια του Νικόλαος, Ειρήνη και Κατερίνα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνα Ε. Καλογεροπούλου
Την Κυριακή 5 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Ε. Καλογεροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για σευμπροσευχή ο σύζυγός της Ευστράτιος, τα παιδιά της Ηλίας – Γιάννα και Ευγενία – Κώστας, τα εγγόνια της Ευστράτιος, Μιχαήλ, Ιοκάστη – Κωνσταντίνα, Αθανάσιος και Σταυρούλα – Κωνσταντίνα, τα αδέρφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμητρα Σ. Τσελέκη
Την Κυριακή 5 Ιουλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Δήμητρας Σ. Τσέλεκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Σπύρος, ο γιός της Γιάννης, η μητέρα της Ελένη Κατσίχτη, τα αδέρφια της Γιώργος Κατσίχτης και Παναγιώτης – Κατερίνα Κατσίχτης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτρης Ζ. Γιαννούλης
Την Κυριακή 5 Ιουλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Ζ. Γιαννούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή η σύζυγός του Πότα, τα παιδιά του Ματίνα – Φώτης και Γεωργία – Χρήστος, τα εγγόνια του Χριστίνα, Ζωή και Δημήτρης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.