ΕΛΛΑΔΑ. Πριν από δύο εβδομάδες το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας και την εξέταση του αποδεικτικού υλικού ότι η ηθοποιός είναι μια πολύ σωστή μητέρα Σύμφωνα με τον Γκαίτε, «ο έρωτας είναι κάτι ιδεώδες, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδεώδους με το πραγματικό δεν μένει ποτέ ατιμώρητη». Η ρήση του Γερμανού φιλοσόφου μάλλον ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, κάτι που διαπίστωσαν όλοι τα τελευταία τρία χρόνια όπου ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συναντιούνται συχνά στις δικαστικές αίθουσες και διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Το σκληρό διαζύγιο του πρώην ζευγαριού εξακολουθεί να παράγει νέα επεισόδια σε ό,τι αφορά την επιμέλεια των παιδιών, τη διατροφή και όχι μόνο, με το τελευταίο να εκτυλίσσεται πριν από δυο-τρεις εβδομάδες στο Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου συζητήθηκε η οριστική ανάθεση της επιμέλειας των τεσσάρων τέκνων που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του δεκαετούς έγγαμου βίου τους. Εκεί όπου ακούστηκαν για άλλη μία φορά τα υπέρ και τα κατά των δύο αντιδίκων, εξετάστηκαν μάρτυρες και παρουσιάστηκε αποδεικτικό υλικό των δύο πλευρών, καθώς και τα επιχειρήματά τους. Η απόφαση λοιπόν που εξέδωσε το δικαστήριο δίνει οριστικά την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών στη μητέρα, αφού, σύμφωνα με την έδρα, η καταγ'ομενη απο ις Αμύκλες Σπάρτης, Τζίνα Αλιμόνου, απέδειξε ότι είναι πολύ καλή μητέρα.

Οι συνήγοροι του Παύλου Βαρδινογιάννη προσπάθησαν να αποδείξουν το αντίθετο για πολλοστή φορά, αφού η επιμέλεια των τέκνων είναι κυρίαρχο ζητούμενο από την αρχή της δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού. Πλέον, μετά την απόφαση ο επιχειρηματίας αναμένεται να καταθέσει έφεση και να οριστεί νέα δικάσιμος στο Εφετείο Αθηνών, ανοίγοντας το επόμενο κεφάλαιο στη διαμάχη με την πρώην σύζυγο του.

Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ