Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Διονύσης Ι. Κυριακόπουλος
Την Τετάρτη 15 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 70χρονου Διονύση Ι. Κυριακόπολου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Πέπη, η μητέρα του Αθηνά, τα παιδιά του Βασιλική, Ιωάννης – Ιάσωνας, τα αδέρφια του Μαρία – Πέτρος Τσαγκλής, Ειρήνη – Γιάννης Ψαρομήλιγκος, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Χ. Τσερωτας
Την Τετάρτη 15 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στη Κονιδίτσα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 89χρονου Ιωάννη Χ. Τσερωτα. Ευχαριστούν για συμμετοχή η σύζυγός του Μεταξία, τα παιδιά του Αναστασία – Βρασίδας Βλαχάκης, Φωτεινή – Γεώργιος Οικονόμου και Βασιλική – Γιάννης Γουδές, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αμαλία Α. Αλατσά
Την Πέμπτη 16 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 95χρονης Αμαλίας Α. Αλατσά. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Παναγιώτα – Ιωάννης και Αθηνά – Ηλίας, τα εγγόνια της Ευαγγελία – Βλάσης, Αγγελική και Αλέξανδρος, τα δισέγγονα της Καλλιόπη, Αλέξα και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Δημ. Μπουγάδης
Την Κυριακή 19 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Δημ. Μπουγάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Δημήτριος Μπουγάδης, Παναγιώτης – Ιωάννα Μπουγάδη και Μαρία - Δημήτριος Κουτσοβίτης, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Γεωργία, Ελένη – Θεοδώρα, Εμμανουήλ και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Α. Ντούβλης
Την Κυριακή 19 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Καρυές τελείται το τρίμηνο μνημόσυνο του Χρήστου Α. Ντούβλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Αφροδίτη, η κόρη του Μαριάννα, τα αδέρφια του Καλλιρόη – Σπύρος Λατίνας, Παρασκευάς Ντούβλης και Δημήτρης Ντούβλης, οι θείοι του, τα ξαδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.