ΣΠΑΡΤΗ. Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κδαπ) «Αγωγή» είναι ένας φιλόξενος χώρος που υποδέχεται παιδιά ηλικίας 5-12 ετών τις ελεύθερές τους ώρες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και να τα καλλιεργήσουν μέσω της βιωματικής παιγνιώδους μάθησης.

Ο χώρος είναι άνετος, λειτουργικός κι άρτια εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Το Κδαπ Αγωγή επίσης απαρτίζεται από έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μέσα σ' ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον.

Το οργανωμένο πρόγραμμα των δωρεάν δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνει εργαστήρι κουκλοθέατρου, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, ζωγραφική, σπαρτιάτικη αγωγή, δραστηριότητες δημιουργικής γραφής, εργαστήριο ρομποτικής, πειραμάτων, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, κηπουρική, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής - μαγειρικής, lego κι επιτραπέζια παιχνίδια που καλύπτουν τις ανάγκες κι επιθυμίες των παιδιών.

Φιλοσοφία του Κδαπ είναι να προσφέρει στο παιδί ουσιαστική ψυχαγωγία μέσα από δημιουργικές δράσεις ώστε το ίδιο ν' αναπτύξει κοινωνικές δεξιότητες και αυτοπεποίθηση με σκοπό να εξελιχθεί μετέπειτα σ’ έναν ώριμο ενήλικα.

Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 για δωρεάν συμμετοχή σε δραστηριότητες όλο το χρόνο.

Πληροφορίες στο 6977930576 ή στο 2731302723