Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αγγελική Κ. Αργειτάκου
Την Κυριακή 16 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Κ. Αργειτάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αναστασία Αργειτάκου, Σταύρος – Μαρία Αργειτάκου και Αικατερίνη Αργειτάκου, τα εγγόνια της Λιζέτα – Γιώργος και Κωνσταντίνα, ο δισέγγονος της Παναγιώτης, η αδερφή της Σταυρούλα Κατσίχτη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Νικολοπούλου
Την Κυριακή 16 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στο Παλαιολόγιο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Νικολοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ελένη – Γεώργιος, Ηλίας – Δήμητρα και Θεόδωρος, τα εγγόνια της Παναγιώτης – Αναστασία, Σταύρος – Δήμητρα, Παναγιώτης – Χριστίνα, Μαρία – Γεώργιος, Σπύρος – Βασιλική και Σταυρούλα – Παναγιώτης, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Ματάλας
Την Κυριακή 16 Αυγούστου στις 09:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Ματάλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευγενία, τα παιδιά του Κώστας – Χάρη, Σαράντος – Σταυρούλα και Ηλίας, τα αδέρφια του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Γ. Αρβανίτης
Την Κυριακή 16 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Κονιδίτσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Γ. Αρβανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Παναγιώτα – Βασίλειος Καμπέρης, Μαριλένα- Αργύριος Γερόντζος και Κωνσταντίνος Αρβανίτης, οι γονείς του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.