ΠΑΤΡΑ. Οι μοναδικές ερμηνείες, ο δυναμισμός και το πάθος του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Μελίνας Ασλανίδου «ενώνονται» λοιπόν το φετινό καλοκαίρι και το αποτέλεσμα θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν επί σκηνής και οι Πατρινοί την Τετάρτη 26 Αυγούστου. Η συναυλία θα δοθεί είτε στο στάδιο της Παναχαϊκής, είτε στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θ. Μικρούτσικος», κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στην ψυχή γνωρίζει πώς να «χαρίζει» στο κοινό όμορφες μελωδίες, θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης την κάθε της ζωντανή εμφάνιση.

Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά βράδια.

Καθώς ο πρωταρχικός στόχος είναι η ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του είναι υποχρεωτική.

Κατά την είσοδο-έξοδο θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις 1,5 μέτρων.