Στην Μάνη το φιλί το πληρώνεις με στεφάνι…

ΕΛΛΑΔΑ. Πρεμιέρα έκανε το ριάλιτι του Alpha «The Bachelor» με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να φορά το κοστούμι του πρώτου Έλληνα Bachelor, σε μια προσπάθεια να βρει τον έρωτα ανάμεσα σε είκοσι υποψήφιες.

«Ένας άντρας, είκοσι γυναίκες! Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Αλλά μόνο μία είναι εκείνη που θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του», αναφέρεται σε ανακοίνωση του καναλιού. Το νέο ριάλιτι σχέσεων συγκέντρωσε αρκετά αρνητικά σχόλια με πολλούς να μιλούν για συμπεριφορές και ατάκες που υποτιμούν τη γυναικεία αξιοπρέπεια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε τον πρώτο Έλληνα Bachelor στο «σπίτι» του. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με κάποιες παίκτριες του ριάλιτι και ότι κάθε φορά που φεύγει μία κοπέλα, θέλει να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί. «Πολλά ραντεβού από το παιχνίδι θα μου μείνουν αξέχαστα. Έχω αρχίσει να έχω συναισθήματα για... 10 κοπέλες. Θα έδινα φιλί στο πρώτο ραντεβού, αν μου άρεσε κάποια κοπέλα. Η πιο δύσκολη στιγμή μέσα στο παιχνίδι είναι η τελετή των ρόδων γιατί έχω έρθει κοντά με όλες τις κοπέλες και τις έχω γνωρίσει καλύτερα. Όταν έρχεται εκείνη η στιγμή, λοιπόν, στο να φύγει μία κοπέλα, θέλω να εξαφανιστώ και ν' ανοίξει η γη να με καταπιεί» τόνισε ο πρώτος Έλληνα Bachelor και πρόσθεσε: «Πολλές φορές τα κορίτσια σπρώχνονται, τσακώνονται και με φέρνουν σε δύσκολη θέση».