ΕΛΛΑΔΑ. Μας πρωτοσύστηθηκε μουσικά πριν από χρόνια, συμμετέχοντας στο Greek Idol, και κερδίζοντας με τη φωνή του, την εύνοια του κοινού της κριτικής επιτροπής αλλά και της Ρούλας Κορομηλά!
Ο Διογένης, έφτασε η ώρα να μας δείξει τον «άλλο εαυτό́» του, μέσα από́ τη συνεργασία του, με την νέα και πολλά́ υποσχόμενη δισκογραφική́ εταιρία G Music!!!
Ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής, απογειώνει με τη φωνή́ του, τη δυναμική́ ερωτική́ μπαλάντα με τίτλο «Ο άλλος μου εαυτός» , σε μουσική́ Ιορδάνη Παύλου και στίχους του Γιάννη Μαλλιά ( εμπνευστή́ της G Music), και δίνει όλο του το είναι μέσα από́ τη σκηνοθεσία του Κρις Γιατράκου!
Για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, ο ανανεωμένος Διογένης δια χειρός Πάνου Καλλίτση , και εντυπωσιακός μέσα από́ τις δημιουργίες που έραψε για εκείνον ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ψάχνει τον τρόπο να βγει από́ τον άλλο του εαυτό́, εγκλωβισμένος στο Ηotel Cortez Escape Room, για να σώσει τον έρωτά του με τη σύντροφό του , που υποδύεται η εκρηκτική́ νέα Σταρ Πελοπόννησος 2020, Κατερίνα Κάλιαρι, που εντυπωσίασε με το υποκριτικό́ της ταλέντο αλλά και την εμφάνισή της που επιμελήθηκε η make up artist-hairstyler, Κατερίνα Σούσι, με ονειρικές δημιουργίες της!
Το οπτικοποιημένο τραγούδι του Διογένη, «Ο άλλος μου εαυτός» κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη G Music!!! δημιουργίες πιο έραψε για εκείνον ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ψάχνει τον τρόπο να βγει από τον άλλο του εαυτό, εγκλωβισμένος στο Ηotel Cortez Escape Room, για να σώσει τον έρωτά του με τη σύντροφό του , που υποδύεται η εκρηκτική νέα Σταρ Πελοππόνησος 2020, Κατερίνα Κάλιαρι, που εντυπωσίασε με το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και την εμφάνισή της που επιμελήθηκε η make up artist-hairstyler, Κατερίνα Σούσι, με ονειρικές δημιουργίες της Malama Boutique Treasures!!! Το οπτικοποιημένο τραγούδι του Διογένη, «Ο άλλος μου εαυτός» κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη G Music!!!