Σκηνοθετεί ο γιος της Νικολούλη Κωνσταντίνος Μουσούλης
ΕΛΛΑΔΑ. Από Θεσσαλός τσιφλικάς και τρόμος του κάμπου ως Δούκας Σεβαστός στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, Λεωνίδας με τους 300 Σπαρτιάτες απέναντι στον πολυπληθέστατο στρατό των Περσών. Ο ταλαντούχος και γοητευτικός ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης ετοιμάζεται να μας εκπλήξει έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από την Αμερική.
Ως γνωστόν, ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη Κωνσταντίνος Μουσούλης ζει και εργάζεται στην Αμερική ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Μέσα στα επόμενα πλάνα του, λοιπόν, πέρα από το να ζωντανέψει τα αστυνομικά βιβλία της μητέρας του, είναι η δημιουργία μιας ταινίας με τίτλο «Λακεδαιμονίοις», που πραγματεύεται την ιστορία των 300 στην αρχαία Σπάρτη.
Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα και ήδη η παραγωγή βρίσκεται προς αναζήτηση του καστ των ηθοποιών, με τον Λεωνίδα Κακούρη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!Η έναρξη των γυρισμάτων ήταν προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο, ωστόσο λόγω της πανδημίας θα αρχίσουν τη νέα χρονιά.
Εκτός από τον Λεωνίδα Κακούρη, όμως, άλλα δύο γνωστά πρόσωπα θα συμμετέχουν στην ταινία: Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, που θα υποδυθεί έναν συμπολεμιστή του Λεωνίδα, και ο Μανώλης Μαυροματάκης.
Ο Δήμος Σπάρτης γνωρίζει κάτι για την υπόθεση… Μήπως να ασχοληθεί;