Ο δήμος Σπάρτης στηρίζει κινηματογραφική παραγωγή για τους «300»18-09-2020 19:46   

Σε επαφή με τον Κωνσταντίνο Μουσούλη η Δημοτική Αρχή Σπάρτης

ΣΠΑΡΤΗ. Όπως έχει γίνει ευρέως γνωστό, ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη Κωνσταντίνος Μουσούλης ζει και εργάζεται στην Αμερική ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Μέσα στα επόμενα πλάνα του, λοιπόν, πέρα από το να ζωντανέψει τα αστυνομικά βιβλία της μητέρας του, είναι η δημιουργία μιας ταινίας με τίτλο «Λακεδαιμονίοις», που πραγματεύεται την ιστορία των 300 στην αρχαία Σπάρτη.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα και ήδη η παραγωγή βρίσκεται προς αναζήτηση του καστ των ηθοποιών, με τον Λεωνίδα Κακούρη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο! Η έναρξη των γυρισμάτων ήταν προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο, ωστόσο λόγω της πανδημίας θα αρχίσουν τη νέα χρονιά.

Εκτός από τον Λεωνίδα Κακούρη, όμως, άλλα δύο γνωστά πρόσωπα θα συμμετέχουν στην ταινία όπως  ο  Θανάσης Τσαλταμπάσης, που θα υποδυθεί έναν συμπολεμιστή του Λεωνίδα, και ο Μανώλης Μαυροματάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του notospress.gr, η Δημοτική Αρχή της Σπάρτης βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία τόσο με την εταιρεία παραγωγής της ταινίας, όσο και με τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μουσούλη, προκειμένου να προσφέρει οποιαδήποτε αρωγή στην εκτέλεση της κινηματογραφικής παραγωγής.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ