Φίλες και φίλοι,
Απευθύνομαι σε όλους εσάς που ως αναγνώστες του notospress.gr είστε οι κριτές της καθημερινής εργασίας μας. Αποδέκτες της ενημέρωσης και της πληροφορίας που επί μια δεκαετία, παράγεται, αναπαράγεται, προβάλλεται και εκπέμπεται από τις ηλεκτρονικές σελίδες μας.

Γνωρίζετε, ίσως, ότι η ανεξαρτησία και η αδέσμευτη πορεία ενός ΜΜΕ εξαρτάται και από την οικονομική του αυτοτέλεια και αυτονομία. Προκειμένου να διατηρήσουμε αυτό το βασικό χαρακτηριστικό της δημοσιογραφίας που πρεσβεύουμε και μετά από ώριμη σκέψη, αποφασίσαμε, στους δύσκολους καιρούς που αντιμετωπίζουμε όλοι, να απευθυνθούμε σε εσάς, τους αναγνώστες, έτσι ώστε να διαμορφωθεί πιο ανάγλυφα το σώμα των φίλων – συνδρομητών του notospress.gr.

Οι πρώτες ανταποκρίσεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και συγκινητικές αφού συνοδεύονται από την έγκριση της δουλειάς μας και τη στήριξη της αποστολής μας.

Με την προσδοκία ότι η πλειοψηφία των αναγνωστών θα αναγνωρίσει και θα ανταποκριθεί στην ανάγκη του notospress.gr για πραγματική εδραίωση της σχέσης του με τον αναγνώστη, στη λογική πάντα μιας αμφίδρομης και αμοιβαίας επικοινωνίας και ανταλλαγής, θεωρούμε ότι ο θεσμός της ετήσιας συνδρομής στο notospress.gr θα είναι η σαφής απάντηση του αναγνώστη στην κρίση των καιρών και στο αίτημα του ΜΜΕ.

Σας καλώ, ιδιαίτερα αν ανήκετε στην κατηγορία των πολιτών που, έχετε ενημερωθεί, εξυπηρετηθεί, ευνοηθεί, κριθεί δίκαια και απασχολήσει το notospress.gr να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας για την απλή αλλά τόσο σημαντική συνεργασία. Να γίνετε συνδρομητής του notospress.gr και έτσι να αιμοδοτήσετε την προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων που δεν καταθέτει τα όπλα, δεν υποκλίνεται στο «σύστημα», δεν φείδεται χρόνου και κόπου και βρίσκεται διαχρονικά στις επάλξεις της ενημέρωσης.

Με τη βοήθεια από τη βάση είναι βέβαιον ότι θα υπάρξει μέλλον απαλλαγμένο ακόμα και από λάθη και παραλείψεις αδυναμίας που σίγουρα έχετε εντοπίσει.

Βέβαιος ότι δεν θα προσπεράσετε βιαστικά την πρόσκληση του notospress.gr, ειλικρινά σας ευχαριστώ.

Ηλίας Μπόνος
Δημοσιογράφος