Από το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης, στην δισκογραφία

ΣΠΑΡΤΗ. Είναι όμορφη, επιτυχημένη, ταλαντούχα και ανερχόμενη τραγουδίστρια. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Σπάρτη, ενώ ξεχώρισε στο μουσικό σχολείο της πόλης της, παράλληλα διακρίθηκε επί σειρά τριών συναπτών ετών με το 1ο βραβείο στους περιφερειακούς μουσικούς αγώνες κλασικού τραγουδιού.

Το φάσμα των ακουσμάτων της είναι ευρύ και το μουσικό ταξίδι στο οποίο παρασύρει και η ίδια τους ακροατές της εκτείνεται από το ευρωπαϊκό τραγούδι στην τζαζ και από το ρεμπέτικο στο κλασικό λαϊκό.

Η Χριστίνα Λάμπρου, ή αλλιώς η μούσα του συνθέτη Κώστα Κανελλόπουλου στο δίσκο «Μια Ιδέα Κυματίζει», μας συστήνεται μέσα από την νέα και πολλά υποσχόμενη συνεργασία της. Αγαπημένες στιγμές του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου ανασύρονται από τη μνήμη μας, διεγείροντας ποικιλοτρόπως τις αισθήσεις μας, και πάνω από όλα, χαρίζοντάς μας τη μοναδική αξία της νοσταλγίας του οικείου.

«Το νυφικό σου φόρεμα» είναι μόνο η αφορμή για να γνωρίσουμε καλύτερα την καλλιτεχνική ψυχοσύνθεση μίας ερμηνεύτριας… που όπως φαίνεται έχει πολλά να προσφέρει ακόμα στο χώρο της μουσικής σκηνής, καθώς η νεαρή ερμηνεύτρια μετράει ήδη στο ενεργητικό της αξιοσημείωτες συνεργασίες με αναγνωρισμένους ανθρώπους της Τέχνης.

Μεταξύ αυτών, και η συμμετοχή της στο δίσκο «Φανός Θυέλλης» των Γρηγόρη Βασίλα και Κώστα Φασουλά, όπου συμμετείχε, επίσης, ο Παντελής Θαλασσινός.

Διαβάστε περισσότερα στο Gpop.gr