ΣΠΑΡΤΗ. Όσο μελάνι και αν χυθεί, οι λέξεις που θα προκύψουν, θα είναι πάντα λίγες για να περιγράψουν την απίστευτη ομορφιά που διαθέτει αυτό το κορίτσι. Ο λόγος για τη μια και μοναδική Βίκυ Κάβουρα, η οποία φρόντισε ως άλλο cowgirl της άγριας Δύσης να αναστατώσει τους χιλιάδες ακολούθους της στα social media. Η Σπαρτιάτισσα καλλονή διαθέτει μία φυσική ομορφιά, που δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα από τη στιγμή που θα την δεις.

Η πανέμορφη ξανθιά ηθοποιός γεννήθηκε το 1988 στην Σπάρτη όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική ενώ παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθηγήτρια pilates και γυμνάστρια. Η πρώτη της τηλεοπτική συμμετοχή ως ηθοποιός ήταν το 2010 σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς “Μίλα μου βρώμικα“.

Από τον Μάρτιο του 2020 συμπαρουσιάζει και πάλι μαζί με τον Κοκλώνη το μουσικό talent show Just the 2 Of Us στο ίδιο κανάλι. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2015 στο remake της ταινίας «Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός» σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη. Το 2018 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία «The Bachelor 3» παίζοντας μαζί με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Νίκο Βουρλιώτη, Μελέτη Ηλία και την συμαπτριώτισσά της Κατερίνα Γερονικολού.