ΠΑΤΡΑ. Στα αζήτητα του νεκροτομείου στο νοσοκομείο του Ρίου παρέμεινε για περισσότερες από δέκα ημέρες η σορός ενός γνωστού 60χρονου πατρινού, καθώς παρά την προσπάθεια των φίλων του για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της ταφής του, ο αδερφός του, που ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή, επικαλούμενος διάφορα προβλήματα αρνείτο να εμφανιστεί. Προφασίστηκε απουσία στο εξωτερικό.

Λίγες ημέρες αργότερα οι φίλοι του εκλιπόντος παρέδωσαν την ταυτότητά του στα αρμόδια όργανα ,ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία. Παρόλα αυτά, τα 24ωρα περνούσαν και παρά τις συνεχείς οχλήσεις των φίλων του 60χρονου στον αδερφό του, αυτός απέφευγε να απαντήσει στις τηλεφωνικές κλήσεις .

Πέρασαν 10 μέρες και η σορός παρέμενε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν οι φίλοι του εκλιπόντος να επισκεφτούν τον αδερφό του από τον οποίον άκουσαν ότι αδυνατεί να προχωρήσει τις διαδικασίες για την κηδεία καθώς είχε οικονομικά προβλήματα . Κάτι τέτοιο για τους φίλους του 60χρονου δεν ίσχυε.

Μετά από την συνεχόμενη άρνηση του αδερφού του να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας και μπροστά στον κίνδυνο η σορός να παραμείνει στο νοσοκομείο, οι φίλοι του ενημέρωσαν τους αρμόδιους και μετά από πιέσεις ο αδερφός του δέχθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ταφής τα έξοδα της οποίας επιμερίστηκαν σε τρίτα πρόσωπα.