Δείτε ποιoς θα φροντίζει για τις Καρυάτιδες τη φετινή χρονιά

5 μεταγραφές. Παίκτριες και από το εξωτερικό

ΣΠΑΡΤΗ. Οι Καρυάτιδες, το μοναδικό γυναικείο ποδοσφαιρικό σωματείο της Λακωνίας, συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν’ όψει της συμμετοχής τους στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος.

Το σωματείο διοικείται τώρα από τους γονείς των ποδοσφαιριστριών, που ανέλαβαν το έργο της καθοδήγησης της ομάδας μετά και την αποχώρηση της προηγούμενης διοίκησης. Οι γονείς και οι κηδεμόνες θα φροντίζουν για την αθλητική πορεία των παιδιών τους.

Καταβάλλονται προσπάθειες να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Κατά κύριο λόγο με παίκτριες από το εξωτερικό, αφού αυτή τη στιγμή ελεύθερες παίκτριες δεν υπάρχουν στη χώρα. Δεν υπάρχει και πληθώρα παικτριών, άλλωστε. Το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα, παρουσιάζει ξεχωριστές δυσκολίες και ξεχωριστές χαρές.

Το εγχείρημα είναι δύσκολο. Η ομάδα προσβλέπει στην ενίσχυση του Δήμου, των φιλάθλων αλλά και των χορηγών της.

Σε ερώτηση του notospress.gr, ο πρόεδρος των Καρυάτιδων κ. Στράτης Λιναρδάκης, ανέφερε, «… πάμε για περίπου 5 μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα. Φέτος η χρονιά θα είναι δύσκολη, σκοπός μας μια αξιοπρεπής πορεία σε μια δύσκολη Κατηγορία».

Αισιόδοξη φάνηκε και η σέντερ φορ της ομάδας κα Ιωάννα Λαμπράκη:

«Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα και πιστεύω μπορούμε να φτιάξουμε κατάλληλα το ρόστερ της. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον προπονητή μας κ. Χρήστο Ηλιόπουλο και τον φυσιοθεραπευτή μας κ. Χάρη Βελβέκη».

Δ.Π.