ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών (Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ.), σε συνέχεια των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου 2020, στο Συνεδριακό Κέντρο του τ. Δημαρχείου Λουσικών, Δυτικής Αχαΐας.

Το νέο Δ.Σ. του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. συγκροτείται ως εξής:

Πρόεδρος: Λειβαδάρος Δημήτριος

Α’ Αντιπρόεδρος: Ρέζος Άγγελος

Β’ Αντιπρόεδρος: Καραθανάσης Χρήστος

Γενικός Γραμματέας: Αθυμαρίτου Ελένη

Ταμίας: Λουκάτος Γεώργιος

Μέλος: Βαλεντίνο Θωμάς

Μέλος: Γιαλούσης Ιωάννης

Μέλος: Κολλιόπουλος Γεώργιος

Μέλος: Μπέμπος Βασίλειος

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου, ευχαριστεί θερμά την απελθούσα διοίκηση και όλες όσες προηγήθηκαν, για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν, για την εδραίωση του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. και την προάσπιση των συμφερόντων των εγκατεστημένων επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Πατρών.

Δεσμεύεται στα μέλη της, ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, σε αγαστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου λειτουργίας της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, προς όφελος των εγκατεστημένων επιχειρήσεων και της τοπικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου 2020, αποφασίστηκε η συμμετοχή του Συνδέσμου στη συσταθείσα Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για την επικαιροποίηση του Ν.3982/2011 για τα Βιομηχανικά και Επιχειρηματικά Πάρκα, καθώς επίσης, η συμμετοχή του Συνδέσμου στην Επιτροπή Διαβούλευσης για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας της ΒΙΠΕ Πάτρας.