Στον δήμο το Ξενία Ναυπλίου! Αισιοδοξία από τη συνεργασία Κόνσολα – Κωστούρου07-10-2020 20:39   

ΝΑΥΠΛΙΟ. Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπλίου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο είχε ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου.

Νωρίτερα ο Υφυπουργός είχε δηλώσει πως το «το κράτος θα στηρίξει ουσιαστικά τον κλάδο για τις ζημιές που έχει υποστεί , λόγω κορωνοιού, μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα» και επισήμανε ότι «στόχος της πολιτείας είναι η ανάπτυξη των πολλών μορφών εναλλακτικού τουρισμού και η Αργολίδα προσφέρεται ιδιαίτερα για αυτό».

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων μεταξύ άλλων έθεσε το θέμα της αξιοποίησης των ακινήτων του Δημοσίου που βρίσκονται στο Ναύπλιο και τόνισε πως η αξιοποίηση τους είτε περνώντας αυτά στο Δήμο είτε σε ιδιώτη συμβάλουν την τουριστική ανάπτυξη του τόπου. 

Ερωτηθείς νωρίτερα από την ΕΡΤ Τρίπολης ο κ. Κόνσολας για το ΞΕΝΙΑ Ναυπλίου που «ρημάζει» εδώ και χρόνια δήλωσε ότι «πρόθεση της Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων Δημοσίου είναι αυτά να περιέλθουν στις τοπικές κοινωνίες ( δήμοι..) ώστε να αξιοποιηθούν και κάτι τέτοιο θα γίνει και με το ιστορικό ΞΕΝΙΑ Ναυπλίου».

«Κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Τουρισμού κου Μάνου Κόνσολα, τέθηκαν τα περισσότερα από τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Τα πάντα είναι Τουρισμός, οτιδήποτε υπάρχει συνδέεται με τον Τουρισμό. Ο Υφυπουργός, μας άκουσε και η στάση του μας δίνει την δυνατότητα να αισιοδοξούμε»  δήλωσε μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.


Ειδήσεις σήμερα:

Σοκ στη θέα ενός, τυχαία ή μοιραία, «άστεγου» στο κέντρο της Σπάρτης!

Ερωτήματα που καλείται να απαντήσει ο υπουργός Βορίδης στη Σπάρτη!

Στον αστερισμό των Ρομά η Μεσσήνη! Επίδειξη δυσαρέσκειας και δύναμης απέναντι στην Αστυνομία!

Από τα 8 ελληνικά ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν στον κόσμο τα 3 είναι στην Πελοπόννησο

Ετικέτες: ΞΕΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ