ΕΛΛΑΔΑ. Χιλιάδες στελέχη ευρωπαϊκών εταιρειών έχουν εγκατασταθεί στη χώρα μας και απασχολούνται με τηλεργασία. Κρήτη, Κέρκυρα, Πάρος και Μεσσηνία βρέθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων των τουριστών που επέλεξαν φέτος το workation.

Νέα δεδομένα δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού, με την τάση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και θέλει τους τουρίστες να συνδυάζουν διακοπές και εργασία να εμφανίζεται και στην Ελλάδα, καθώς χιλιάδες στελέχη ευρωπαϊκών εταιρειών επιλέγουν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας προκειμένου να περάσουν τον χειμώνα.

Με δεδομένο ότι η τηλεργασία έχει επικρατήσει σε μεγάλο βαθμό στην αγορά εργασίας εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, ολοένα και περισσότεροι απασχολούμενοι σε πολυεθνικές με έδρα ευρωπαϊκές πρωτεύουσες επιλέγουν φέτος να εργάζονται από κάποιον ελληνικό τουριστικό προορισμό, συνδυάζοντας τη χαλάρωση με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές τους εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΟΤΕ κλείνει, αρχικά, καταστήματα σε Λουτράκι και Γύθειο!

Ευγενία Δημητροπούλου: Στην Αρκαδία και τον Πύργο ήταν το «καλό παιδί»!

Μαχαίρωσαν άνδρα στην διάρκεια συμπλοκής

Ξεκινούν τα έργα στο δρόμο Πύργος – Καλό Νερό