Όραμα στην πράξη προτείνει η Αγγελική Λάσκαρη – Κερασιώτη ενόψει και των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης

ΣΠΑΡΤΗ. Η Σπαρτιάτισσα Αγγελική Λάσκαρη - Κερασιώτη , σε ανύποπτο χρόνο, έχει καταθέσει τη δική της πρόταση για μια ουσιαστική, εξωστρεφή, σύγχρονη και πολύπλευρη ανάπτυξη. Με βάση τους τομείς στους οποίους εξειδικεύεται, ως άνθρωπος της αγοράς και του εμπορίου, αλλά και με έμφαση στην αξιοποίηση ευκαιριών που προσφέρουν τα σύγχρονα εργαλεία χρηματοδότησης, απασχόλησης και τεχνολογίας.

Πρόκειται ίσως για μια από τις λίγες προτάσεις που αναδεικνύει τη δυναμική της καθημερινότητας σε μια πόλη σαν τη Σπάρτη σε συνδυασμό με μια τολμηρή παρέμβαση πολιτισμικών, καλλιτεχνικών και κοσμικών στοιχείων και στόχων που γίνονται πράξη από τους ίδιους τους ενεργούς πολίτες της πόλης όταν αυτά οραματίζονται και συμμετέχουν.

Μια πρόταση που απαντά στον προβληματισμό γύρω από την ανεργία, την στασιμότητα, την ρουτίνα, την απραξία. Εκ των πραγμάτων πρόκειται για μία πρόταση που έχει τεκμήρια πράξης και γι’ αυτό και είναι αξιοπρόσεκτη.

Η Σπαρτιάτισσα Αγγελική Λάσκαρη - Κερασιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη, είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Κερασιώτη και μητέρα δύο παιδιών.

Θα έλεγε κανείς ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της αγοράς μιας και διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα του νομού Λακωνίας που πέρα από το μερίδιο στην παραδοσιακή αγορά έχει κατακτήσει και σημαντικό μερίδο στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με διακριτικό και επιμελή χειρισμό της εμπειρίας αλλά και της γνώσης αποδίδει τελικά μια συνολική διαχείριση με σεβασμό προς τον πελάτη, κάτι που είναι πλέον ζητούμενο στην εμπορική αγορά έτσι όπως αυτή μεταλλάσσεται κι εξελίσσεται διαρκώς.

Οι ισχυρισμοί της Αγγελικής Λάσκαρη – Κερασιώτη έχουν μια αδιαφιλονίκητη πιστοποίηση που περνά μέσα από την επιχειρηματική της δράση. Έχει οργανώσει με πολύ μεγάλη επιτυχία events και τέχνης μόδας με κοινωνικό πρόσημο, φιλανθρωπικό σκοπό και, κάτι σημαντικό, με τη συμμετοχή πολλών καταστημάτων και επιχειρήσεων της πόλης.

Πιστεύει ακράδαντα ότι το επιχειρείν πρέπει να έχει ρόλο και λόγο στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή και έτσι ήταν γι αυτήν αυτονόητη η συνεργασία της με ομάδες ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού και η ενδυματολογική υποστήριξη παραστάσεων θεάτρου και τέχνης.

Μέσα από μια συνεχή επιμόρφωση με σεμινάρια στον κλάδο του marketing και της επικοινωνίας, σε συνδυασμό με την γνώση και εξειδίκευση στη διαχείριση μεγάλων Brands της αγοράς διακρίνεται για την στοχοπροσήλωση, την αυθεντική δημιουργία και την αδιαπραγμάτευτη προώθηση του τοπικού εμπορίου που πρέπει να αφομιώνει και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες. Βλέπει δηλαδή την ανάπτυξη μέσα από ένα πιο διαυγές πρίσμα με αποτελέσματα που αξιολογούνται καθημερινά.

Tα δύο video που προβάλει σήμερα το notospress.gr αποτυπώνουν ένα μικρό δείγμα της πρότασης και της δουλειάς της Αγγελικής Λάσκαρη – Κερασιώτη που λόγω της πεποίθησής της για συμμετοχή και εθελοντισμό δεν θα μπορούσε να μην είναι υποψήφια για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης στις εκλογές την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020.