Τάνγκο με τα βραβεία χορεύουν οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

24-10-2020 19:14   

Πρωτάκουστη διάκριση, με 13 βραβεία σε 11 συμμετοχές στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Olivinus International Olive Oil Competition 2020 της Αργεντινής


ΣΠΑΡΤΗ. Μια πρωτοφανής διάκριση σε διεθνές επίπεδο, με 13 βραβεία σε 11 συμμετοχές των βιολογικών ελαιολάδων των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας, σημειώθηκε στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Olivinus International

Olive Oil Competition 2020 της Αργεντινής.

Μια μοναδική διάκριση τόσο για την Ελλάδα, για την Λακωνία αλλά και για Έλληνα ελαιοπαραγωγό, στον 14ο OLIVINUS International Olive Oil Competition 2020, τον τελευταίο  αναγνωρισμένο  παγκόσμιο διαγωνισμό  ελαιολάδων για την χρονιά του 2020.

Όπως ενημερώνουν οι «Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου», ο διεθνής διαγωνισμός OLIVINUS 2020 πραγματοποιήθηκε στην Μεντόζα της Αργεντινής, αρχές Οκτωβρίου 2020, με συμμετοχές 176 εταιρειών ελαιολάδου, από 19 χώρες του κόσμου. Αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας ελαιολάδων παγκοσμίως, έχοντας πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, πράγμα που αποδεικνύεται από την υψηλή βαθμολογία 9 / 10 που του έχει δοθεί από την διεθνή κατάταξη EVOO World Ranking.

Είναι ο πλέον σημαντικός διαγωνισμό της Λατινικής Αμερικής και γενικότερα των χωρών του Νοτίου ημισφαιρίου.

Αξίζει να ειπωθεί πως μεγαλύτερη δυσκολία προκύπτει και από το γεγονός ότι τα ελαιόλαδα των χωρών του Νοτίου ημισφαιρίου είναι φρέσκα, σχεδόν λίγων ημερών, σε σχέση με τα δικά μας που είναι περίπου 1 (ενός) έτους από την παραγωγή τους.

Τα 13 μεγάλα βραβεία καθώς και οι πολύ υψηλές βαθμολογίες για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου είναι: 

1 Mejor Saborizado Ex Aequo 2020 με βαθμολογία 98/100, 6 Gran Prestige Gold με βαθμολογίες άνω το 93/100, 3 Prestige Gold με βαθμολογίες άνω του 85/100, 2 Oro Gold και μαζί 1 εξαιρετικά τιμητική διάκριση των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου με το βραβείο Premio Diseño Serie de AOVE 2020.

Ειδικά για το ελαιόλαδο Majestic Blend evoo, το οποίο ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο ελαιόλαδο στην κατηγορία του, με το βραβείο Mejor Saborizado Ex Aequo 2020 και με βαθμολογία 98/100.

Αναλυτικά:  

MAJESTIC BLEND EVOO - Mejor Saborizado Ex Aequo 2020

MAJESTIC BLEND EVOO - ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΦΥΛΛΙΚΟΝ ΠΡΩΤΕΛΑΙΟ - ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ ΠΡΩΙΜΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ - ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΩΛΕΩΑΣΤΡΩΝ GOURMET EVOO - ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ GOURMET EVOO - ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΕΝΣΤΑΓΜΑ ROSEMARY - ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ- ΧΡΥΣΟ PRESTIGE GOLD

ENIGMA GOURMET EVOO - ΧΡΥΣΟ PRESTIGE GOLD

ΕΝΣΤΑΓΜΑ SAGE - ΧΡΥΣΟ PRESTIGE GOLD

GEMSTONE BLEND EVOO - ΧΡΥΣΟ ORO GOLD

ΕΝΣΤΑΓΜΑ - ΧΡΥΣΟ ORO GOLD  

Ας υπογραμμισθεί πως είναι η 1η φορά στα 14 χρόνια που λαμβάνει χώρα ο διεθνής διαγωνισμός OLIVINUS, που Έλληνας  παραγωγός και Ελληνικά ελαιόλαδα διακρίνονται με τόσες πολλές και υψηλές βραβεύσεις.

Οι 13 βραβεύσεις αυτές  στην Αργεντινή συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 221 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων.


Γεώργιος Σακελλαρόπουλος Βιοκαλλιέργειες Σπάρτη, Λακωνία George Sakellaropoulos Sakellaropoulos  Organic Farming Sparta, Greece

Website: www.bioarmonia.gr Tel: +30 2730 - 81118 Mob: +30 693 – 2309909 Skype: geosakel1

Ετικέτες: ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ