Και για συντομία, «ΦΩΤ.Ο.ΛΑΚ.»

ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ. Όπως ενημερώνουν οι λάτρεις της φωτογραφίας του Ξηροκαμπίου, ο παλαιός, αδρανής, σύλλόγος «Φίλοι Φωτογραφίας Φάριδος» αναβιώνει στην ίδια έδρα, με νέα ονομασία «Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας» και μεγάλα όνειρα!

Η «Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας» αναφέρει:

«Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε την συνέχιση στα δρώμενα του Συλλόγου «Φίλοι Φωτογραφίας Φάριδος» που δημιουργήθηκε το 2004 από ικανότατα στελέχη, με έδρα το Ξηροκάμπι Λακωνίας και βρισκόταν σε αδράνεια τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με όλες τις νόμιμες ενέργειες, ο ανωτέρω Σύλλογος, μετονομάστηκε από Φίλοι Φωτογραφίας Φάριδος, σε «Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας» και εν συντομία «ΦΩΤ.Ο.ΛΑΚ.» - Σύλλογος Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, διατηρώντας την ίδια έδρα με τον προκάτοχό του, το Ξηροκάμπι Λακωνίας, σε άνετη αίθουσα στο κέντρο της πλατείας, με δυνατότητα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου συνεύρεσης των μελών, αλλά και χώρου έκθεσης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19.

Στόχος της «ΦΩΤ.Ο.ΛΑΚ.», είναι η διαιώνιση της τέχνης της φωτογραφίας, αλλά και του βίντεο σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τη φωτογραφία και όχι μόνο, αλλά και σε όσους αναζητούν ένα ευχάριστο χόμπι, που ταυτόχρονα θα είναι δραστήριο και δημιουργικό.

Η εκπαίδευση γίνεται από έμπειρο προσωπικό ειδικά εξειδικευμένο εφ’ όλης της ύλης με νέες και σύγχρονες τεχνικές και ιδέες.

Η ΦΩΤ.Ο.ΛΑΚ. μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, είναι και η συνδρομή της σε όλες τις δραστηριότητες του Δήμου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Λακωνίας (πολιτιστικών, θρησκευτικών, Εθνικών, αθλητικών κλπ. Εκδηλώσεων ), με σκοπό να αναδειχθούν και διατηρηθούν τα ήθη και έθιμα της κοινωνίας μας».

Οι εγγραφές γίνονται στην έδρα του Συλλόγου, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, από 19 μέχρι 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρες από 18:00 έως 21:00 τις καθημερινές και Σάββατο από 10:00 έως 14:00.

Επίσης εγγραφές με αποστολή σχετικής αίτησης, στο e-mail : photolak @ gmai l . com

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6976999424 & 6936145630