ΑΣΤΡΟΣ. Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, ο Παύλος Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας Coco-mat, επισκέφθηκε το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα πλαίσια αφιλοκερδούς συνεργασία με φορείς της Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε: «Ο κ. Ευμορφίδης διαθέτει χωρίς οικονομική επιβάρυνση τα καταστήματα της εταιρείας του στην Ευρώπη σε Πελοποννήσιους παραγωγούς, τυποποιητές και επιχειρηματίες τουρισμού που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό.

Η συνάντηση έγινε με την παρουσία μερικών από τους παραγωγούς που ενδιαφέρονται για την προβολή των προϊόντων τους. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί του για την πρωτοβουλία ενίσχυσης και προβολής των παραγωγών της περιοχής μας ώστε να γίνουν γνωστά τα προϊόντα τους και σε πόλεις της Ευρώπης. Η υιοθέτηση νέων και εναλλακτικών μορφών προβολής προϊόντων και υπηρεσιών είναι πλέον μονόδρομος και οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε για τη βέλτιστη παρουσίαση των ελληνικών αγαθών.»

Όσοι από τους παραγωγούς, τυποποιητές και επιχειρηματίες τουρισμού επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δωρεάν αυτή δράση, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως 5 Νοεμβρίου 2020, είτε στο τηλέφωνο 2755360101, είτε στο e-mail του Δήμου astros01@otenet.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Αμείωτο το πλήγμα του covid-19 με 25 νέα κρούσματα στην Πελοπόννησο

Στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον covid-19 στη Λακωνία!

Δείτε ποια αυτοκίνητα θα περνούν ΚΤΕΟ κάθε χρόνο!

Πρωτοφανής υπόθεση εκφοβισμού νοσηλεύτριας εξέτασε η εισαγγελέας Πατρών

Τον απείλησαν, τον λήστεψαν και του πήραν ακόμα και τις σοκολάτες…

Μετέφερε λαθρομετανάστες σε ψυγείο catering και συνελήφθη