ΕΛΛΑΔΑ. Αλέξης Κομνηνός. Πατέρας του Άρη που καταπλακώθηκε μαζί με την φίλη του από τοιχίο παλαιού σπιτιού. Έθεσε στον πρωθυπουργό το μεγάλο πρόβλημα. «Στις επαρχιακές πόλεις και στα χωριά υπάρχουν πολλά κτήρια που είναι εγκαταλελειμμένα 30-40 χρόνια είτε γιατί δεν ενδιαφέρονται είτε γιατί είναι κληρονομικά θέματα στη μέση με αποτέλεσμα να μην συντηρούνται και αυτά έγιναν η αιτία να χάσουν την ζωή τους ο Άρης και η Κλαίρη.

Το σπίτι ήταν ένα από αυτά τα σπίτια, σε ένα σημείο που είναι παράδρομος αλλά πολύ σημαντικός, τον όποιον τον χρησιμοποιούν τα παιδιά για να πηγαίνουν στο ΚΤΕΛ ή στην παραλία που πάνε για καφέ ή για να πάνε στο μάθημα στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Ακόμα και τώρα αν περάσει η Πυροσβεστική και καθαρίσει τα μπάζα, το σπίτι είναι ξεκρέμαστο».

«Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό και μου είπε ότι θα λάβει δραστικά μέτρα. Δεν είναι δικαίωση για εμένα αυτή η ιστορία αλλά να γίνει η αφορμή ο θάνατος των δικών μας παιδιών να γλιτώσουμε πιθανούς θανάτους άλλων ανθρώπων», κατέληξε ο Αλέξης Κομνηνός.

Δείτε εδώ

Ειδήσεις σήμερα:

Κρατάει τα 3,80 € το αγουρέλαιο στη Λακωνία

Έρχεται ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μάνη!

Αλίμονο! Τι θα γίνει αν «κτυπήσουν» τη Σπάρτη 6.7 ρίχτερ, μέρα μεσημέρι;

Σπάρτη: Τον «τσάκωσαν» με ναρκωτικά και του φόρεσαν χειροπέδες

Μητσοτάκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12 σε όλη την Ελλάδα και μάσκες παντού (video)

Αυτά δίνει το Κράτος στις επιχειρήσεις Εστίασης λόγω των μέτρων!

«Παίζει» με τις χιλιάδες ο κορονοϊός! 2.056 νέα κρούσματα!