Το ΙΧ «καρφώθηκε» σε κολώνα στην παλαιά Εθνικό οδό Κορίνθου Πατρών στο κέντρο του Βραχατίου. Σοβαρά τραυματισμένη η δεύτερη κοπέλα που επέβαινε στο όχημα. Συγκλονιστικές οι περιγραφές των περιοίκων

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Θανατηφόρο τροχαίο με μια κοπέλα νεκρή και μια σοβαρά τραυματισμένη, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 2 Νεομβρίου στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο Βραχάτι Κορινθίας.

Αυτοκίνητο Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 24χρονη ημεδαπή και επέβαινε 23χρονη αλλοδαπή, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κατάστημα και στη συνέχεια σε σταθερό αντικείμενο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 23χρονης και τον τραυματισμό της 24χρονης οδηγού.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα korinthostv, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν έπειτα από αγωνιώδεις προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τις δύο κοπέλες οδηγό-συνοδηγό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών η μια γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και κατέληξε, η άλλη όμως, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Ειδήσεις σήμερα:

Υποχρεωτική μείωση ενοικίου 40%. Ανήκεις σε αυτούς που μπορούν;

Ένας Λάκωνας ένθερμος υποστηρικτής του Τράμπ

Οδηγείται στον εισαγγελέα για ασέλγεια σε 13χρονη

Γ' Εθνική: Όλα τα αποτελέσματα των ομάδων της Πελοποννήσου

Πελοπόννησος: Καταγράφονται 2 κρούσματα την ώρα