ΛΑΚΩΝΙΑ. Μετά από προληπτικό μοριακό έλεγχο που διενέργησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο προσωπικό του Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας δεν προέκυψε κανένα θετικό αποτέλεσμα στον COVID 19.

Ο Πρόεδρος κ. Σταθάκος και το Δ.Σ. αποφάσισαν, ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης κοινού στους χώρους του Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας και για την ασφάλεια των εργαζομένων και του επιβατικού κοινού τα test θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το ΚΤΕΛ Λακωνίας υπενθυμίζει στο επιβατικό κοινό αλλά και στους επισκέπτες του Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας

Να αποφεύγουν το συνωστισμό κατά την παραμονή στους χώρους αναμονής και κατά την επιβίβαση και αποβίβαση τους από τα Λεωφορεία.

Σε όλους τους χώρους εσωτερικούς & εξωτερικούς και σε όλους τους σταθμούς του Κ.Τ.Ε.Λ. η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Καθημερινή απολύμανση σε λεωφορεία και χώρους Αναμονής

Με γνώμονα το υψηλό επίπεδο ασφάλειας για το επιβατικό κοινό και τους εργαζόμενους, το Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, διεξάγει σε καθημερινή βάση, απολύμανση οχημάτων και χώρων αναμονής, με τη χρήση ειδικών συσκευών & απολυμαντικών,

Συγκεκριμένα, το Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας προχωρώντας στην εντατικοποίηση των μέτρων περιορισμού της πανδημίας προμηθεύτηκε ειδικές φορητές συσκευές ηλεκτροστατικού φορτίου οι οποίες ψεκάζουν αβλαβές απολυμαντικό το οποίο φτάνει και απολυμαίνει κάθε σημείο των επιφανειών.

Το απολυμαντικό που χρησιμοποιείται προστατεύει από την μετάδοση του κορονοϊού και πολλών άλλων μικροοργανισμών και είναι κατάλληλο για την απολύμανση χώρων υψηλού επιπέδου υγιεινής ( Νοσοκομείων, χώρων επεξεργασίας τροφίμων, μέσων μαζικής μεταφοράς κλπ)

Ειδήσεις σήμερα:

Covid-19: «Έκρηξη» στην Αχαϊα, δοκιμάζονται Μεσσηνία - Κορινθία, αντέχει η Λακωνία!

Πρόβλημα με την ελιά Καλαμών

Ρομά έκλεβαν χρυσό και τον πουλούσαν σε χρυσοχόο της Σπάρτης!

Οι έμποροι της Πελοποννήσου ζητούν «εμβόλιο» ρευστότητας άνευ όρων!

Αποφασισμένος να «σπάσει αυγά» ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης Χρήστος Πλειώτας! (video)