ΣΚΑΛΑ. Με 20ετή εμπειρία στο χώρο των ανταλλακτικών, το Capspeed, σας υποδέχεται στη Σκάλα Λακωνίας προκειμένου να σας εξυπηρετήσει σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η διορατικότητα, η δυναμικότητα και το πάθος της οικογένειας του Κώστα Καπουρελάκου, δημιούργησαν ένα χώρο έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη , αφορά το αυτοκίνητό σας. Έχοντας μετατρέψει το επάγγελμά τους σε χόμπι και διαθέτοντας μεράκι για αυτό που κάνουν, διαθέτουν μια ολοκληρωμένη λύση για το αυτοκίνητό σας.

Μια ευρεία γκάμα από ανταλλακτικά όπως τακάκια, φίλτρα λαδιού , ιμάντες, σετ συγχρονισμού, ζάντες κ.ά. αλλά και αναλώσιμα, όπως λιπαντικά και αντιψυκτικά είναι διαθέσιμα και έτοιμα για παραλαβή στις καλύτερες τιμές της αγοράς για όλους! Ειδική έκπτωση 20% , δίνουμε στα σώματα ασφαλείας με την επίδειξη της ταυτότητας τους αλλά και στους εθελοντές πυροσβέστες!

Δεν σταματάμε όμως εδώ! Ειδικότητά μας είναι οι αναπαλαιώσεις, οι ανακατασκευές και οι βελτιώσεις αυτοκινήτων. Αναλαμβάνουμε εργασίες από το ξεμοντάρισμα, μέχρι τη βαφή και το τελικό μοντάρισμα του αυτοκινήτου. Αντικαθιστούμε όλα τα διαβρωμένα μέρη και πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες φανοποιείας, αλλά και την αντικατάσταση των ταπετσαριών με καινούριες.

Οι διακρίσεις του ιδιοκτήτη, Κώστα Καπουρελάκου, σε αγώνες αναβάσεων, πίστας αλλά και rally (ασφάλτου και χώματος) με δικής του κατασκευής αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι γνωστές! Αυτό όμως που ενδεχομένως να μην γνωρίζεται είναι ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την κατασκευή των δικών σας αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ξεκινώντας από το μηδέν, κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να έχετε ένα άρτια εξοπλισμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο, έτοιμο προς χρήση. Και ποιος γνωρίζει καλύτερα τις απαιτήσεις ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου από κάποιον που τρέχει και ο ίδιος κερδίζοντας πρωτιές;;;

Η Capspeed, λοιπόν, είναι εδώ και περιμένει να σας εξυπηρετήσει καθημερινά από τις 8 και μισή το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στη Σκάλα Λακωνίας.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2735029077

FB: Capspeed motorsport

www.capspeed.gr