Ο αθλητής της ΝΕΠ Κωνσταντίνος Αντίοχος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 42 ετών την ώρα της προπόνησης, κατά τη διάρκεια προπονητικού φιλικού με τον ΝΟΠ.

ΠΑΤΡΑ. Ο 42χρονος πολίστας ο οποίος αγωνίστηκε στον Θρίαμβο, στον ΝΟΠ και στην ΝΕΠ στην οποία είχε επιστρέψει για να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, ενώ παράλληλα ασχολούνται με την προπονητική έχοντας συνεργαστεί με τον Επειό Ηλίδας.

Ξαφνικά στην διάρκεια της προπόνησης και του φιλικού ανάμεσα στον ΝΟΠ και την ΝΕΠ, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Λίγο αργότερα και μπροστά στους συμπαίκτες του άφηνε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» αλλά ήταν ήδη αργά.

Συλλυπητήρια δημάρχου Πατρέων
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε την θλίψη του για τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του Κώστα Αντίοχου, δηλώνοντας τα εξής:

«Ο απροσδόκητος θάνατος του δικού μας, αγαπητού, νέου ανθρώπου, Κώστα Αντίοχου, σε ηλικία μόλις 42 χρόνων, αιφνιδίασε την πόλη μας και την σκέπασε με ένα βαρύ πέπλο θλίψης και οδύνης.
Ο Κώστας έφυγε από κοντά μας στην πισίνα που αγαπούσε τόσο πολύ, την υπηρετούσε με ανιδιοτέλεια και ήθος και είχε διακριθεί όσο λίγοι αθλητές.
Θα δυσκολευτούμε πολύ να αποδεχθούμε την απουσία του.
Θα τον θυμόμαστε με αγάπη, για όσα προσέφερε στον Αθλητισμό, αλλά και στον Δήμο μας, ως εργαζόμενος.
Συλλυπούμαστε από καρδιάς την οικογένειά και τους οικείους του και τους συμπαραστεκόμαστε στο βαρύ τους πένθος
».